Liber8 and Tyler Cross

Liber8 en Tyler Cross

Continuum is een Canadese televisieserie over Kiera Cameron, een politieagente uit het jaar 2077, die per ongeluk het verleden in wordt geslingerd wanneer Liber8, de acht meest gevaarlijke rebellen ooit, hun doodstraf ontlopen door terug de tijd in te reizen. Het is nu aan Kiera om Liber8 te stoppen voordat zij de toekomst veranderen.

De serie ging in 2012 in premiere en wordt inmiddels wereldwijd uitgezonden.

Continuum: the Game was een ARG die parallel liep aan het eerste seizoen van de serie. De game volgde de jonge journaliste Tyler Cross die langzaam maar zeker achter de plannen van Liber8 kwam. Liber8 begon al snel gebruik te maken van social media en startten een Twitter, Youtube en forum om zo hun boodschap te verspreiden en mensen te rekruteren. Op een gegeven moment hadden zij door heel Canada agenten zitten die aanwijzingen achterlieten voor spelers. Tegelijkertijd begon Tyler haar eigen online campagne om hun te stoppen en riep hierbij de hulp in van kijkers.

Voor Zeroes 2 Heroes bedachten en produceerden we de verschillende puzzels en werkten we mee aan het totale ontwerp. Verder figureerde Isaak als het karakter Josh die tot een ongelukkig eind kwam.